Contact

Marcel Hakvoort

Marcel Hakvoort

Geheel uit de hand gelopen hobby gericht op interactie mens & omgeving. Spelen met licht, actie en emotie. Ik beoefen de fotografie professioneel, maar niet beroepsmatig. Hierdoor blijf ik een verrassende fotograaf zonder mijn eigen vrijheid in te leveren.

Mijn voorliefde bestaat uit de theater-, concert-, sport- evenementenfotografie. Ook tijdens mijn verre reizen gaat mijn camera (natuurlijk) mee.

Fotograaf voor o.a. Maxazine.nl, Rockmuzine.nl, CV D’n Tuutekop, en natuurlijk met enige trots; huisfotograaf Rowwen Hèze.

Ervaring: van de intieme poppodia tot de grote podia, zoals ArenA, HMH, Ahoy, Phillips Stadion, en Ziggo Dome. Van Zomerparkfeesten, ParkCityLive, Bospop, via Vrienden van Amstel LIVE en Zwarte Cross naar Speedfest en Jera On Air. Van Cabaret, Jazz tot Rock en Metal.

Naast het fotograferen, ben ik betrokken bij het selecteren van foto’s voor exposities en geef ik mijn mening over fotografie en exposities. Verder geef ik lezingen over mijn concertfotografie en reisfotografie.

Ik sta open voor foto opdrachten: Sport, evenementen, concerten … .

Afgestudeerd aan de Fotovakschool en lid van de Fotobond.

De website is ververst vanaf 2020. Ouder fotowerk op aanvraag.

Marcel Hakvoort, mobiel 06 – 237 59 365

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

© Copyright notice
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle op deze site geplaatste afbeeldingen aan Marcel Hakvoort toebehoren en niet gebruikt mogen worden zonder schriftelijke toestemming!
All images on this site are Marcel Hakvoort copyright and may not be used without written permission!